Ineffectively Shooting Schoolgirl - Hillbilly Hula

Snart bär det av
Så, nu har jag anlitat en flyttfirma från stockholm och det är snart dags att bära av. Det ska bli så spännande att flytta till en ny stad. Jag har alltid bott i samma lilla by, men nu är det dags att ge sig av och göra sig redo för lite förändringar. Så därför ska vi ny flytta till stockholm. Jag har stått i kö där länge och nu äntligen så kan jag flytta dit. Vi kommer såklart inte bo i centrum, utan i en förort eftersom det blir bättre priser på hyran då. Men hur som, det är vad jag ska göra nu. Jag hoppas på att kunna hitta ett riktigt bra jobb. Än så länge kan jag klara mig på mina besparingar och jag kan nog till och med pendla till mitt gamla jobb om det skulle krisa sig. Men jag ska i alla fall på en intervju ganska så snart, så jag håller tummarna, för det skulle vara ganska jobbigt och omständigt att pendla till mitt gamla jobb. Men det är skönt att ha en plan B om det inte skulle lösa sig direkt. Jag är väldigt taggad på att göra mig iordning min nya lilla lägenhet. Jag tror att jag kommer att trivas i området. Det finns en liten mataffär och det finns så man kan beställa hem hämtmat om man skulle vara lite lat en kväll. Det verkar även vara ett ganska lugnt område. Vissa tror ju att det kan vara lite livligt i storstäder men det finns ju även riktigt trevliga områden om man bara ser sig omkring. Det känns nervöst att flytta, men det känns ändå väldigt spännande och jag är glad att jag hyrde in en firma, för det lär bli väldigt tungt och jobbigt för mig att flytta själv.


jj