Ineffectively Shooting Schoolgirl - Hillbilly Hula

Bytt


Jag har precis bytt min bilmotor till en sådan här miljövänlig motor. Jag har faktiskt börjat att tänka lite mer på det här med miljön och det känns riktigt bra. Jag såg en dokumentär för ett tag sedan och man får sig verkligen en tankeställare när det gäller det här med miljön. Oftast så tänker man ju inte på det utan man lever sitt liv som vanligt och tänker inte på vart världen är påväg. Men hur som helst så tycker jag att det är viktigt att göra bra ifrån sig när det gäller miljön. Jag har bytt ut många saker så att de ska vara lite mer miljövänliga och det är riktigt bra. Det blir väl kanske lite dyrare men jag tycker ändå att det är värt det. Så jag kan verkligen rekommendera att man byter till miljövänligt om man har den möjligheten. Sen så kan man ju inte göra allt heller på grund av vissa anledningar. Det kan vara att man inte har pengar eller så är det något annat. Men så länge man gör det man kan så tycker jag att det är otroligt bra. Jag har en kompis som verkligen gör allt han kan för att vara miljövänlig. Han har en sådan här bil som går på el och han har solpaneler och mycket mer för att värna om just miljön. Och jag tycker att det är otroligt bra att man göra sådana saker om man nu har möjligheten till det som min kompis har. Jag funderar på att skaffa solpaneler som han har men just nu så är jag faktiskt väldigt nöjd med min nya motor som jag har då den sparar otroligt mycket när det gäller miljön. Jag ska läsa lite och se vad mer man kan göra för miljön och om det finn fler saker man kan köpa.